Міжшкільна методична комісія вчителів початкових класів

Міжшкільна методична комісія  вчителів початкових класів Новозапорізької  гімназії «СМАРТ»   та Розумівської гімназії  «Темп»

четверг, 27 декабря 2018 г.

Я люблю Україну


 "Я люблю Україну", під такою назвою 21 грудня для учнів 1 класу вчителем Русановою Людмилою Вікторівною проведено музично - пізнавальний конкурс з мультимедійним супроводженням. Метою було перевірити, збагатити знання школяриків про Україну, видатних її людей, продовження знайомства із національними символами, розвитку пізнавальних інтересів до вивчення історії рідного краю, Батьківщини. Діти змагались у групах під назвами - "Соколята" та "Козачата", інші дітки ввійшли до музичного гурту "Шумограй", та час від часу показували свої здібності. 
  Під час проходження конкурсу діти вели себе згуртовано і дружньо. Командири команд по черзі крутили колесо фортуни, яке визначало назву конкурсу. Протягом заходу діти вміло та завзято виконували завдання та показували свої талановиті здібності. У веселому таночку закружляли хлопчики та дівчатка. Танок змінився дзвінкою піснею "Мамина сорочка". Музичні паузи, які озвучувалися гуртом "Шумограй",налаштовували учасників до наступного конкурсу. У фіналі командної гри, за підсумками журі, перемогла - дружба!
  На завершення зустрічі всі присутні разом заспівали пісню "Мій рідний край" та побажали один одному щастя, успіхів та миру нашій Україні.
  Багата і гарна наша земля. Милозвучна пісенна мова нашого народу, щирі працелюбні люди живуть на ній. І ми повинні знати, пам’ятати і гордитися своїми предками і нинішніми славними українцями, які своїми подвигами прославляють Україну в цілому світі.

ФОТОАЛЬБОМ





Комментариев нет:

Отправить комментарий