Міжшкільна методична комісія вчителів початкових класів

Міжшкільна методична комісія  вчителів початкових класів Новозапорізької  гімназії «СМАРТ»   та Розумівської гімназії  «Темп»

воскресенье, 14 апреля 2019 г.

Зустріч з майбутніми першокласниками

25 та 27 березня у ДНЗ "Мрія" Долинської сільської ради відбулися зустрічі з майбутніми першокласниками. Діти радо зустріли свою першу вчительку – Сасанчину Марину Василівну та практичного психолога Матвієнко Оксану Дмитрівну.
25 березня велось спостереження за дітьми під час ознайомлення з навколишнім та фізкультури, а 27 - були проведені заняття. З самого початку майбутні школярики знайомились з вчителькою у ранковому колі, передаючи повітряну кульку та називаючи своє ім'я і слово - характеристику себе. Далі діти подарували один одному посмішку та взяли участь у руханці "Якщо весело тобі...". Під час заняття переглянули мультфільм про Машу "Перший раз у перший клас", відгадували загадки про навчальне приладдя, пограли у ігри "Що не так?", "Збери портфель" та "Треба - не треба", вивчили віршик про школу. Підсумовуючи отримані на попередньому занятті знання, розподілили ознаки весни. Діти отримали надзвичайне задоволення від завдань, педагоги мали змогу оцінити їх готовність до школи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий