Міжшкільна методична комісія вчителів початкових класів

Міжшкільна методична комісія  вчителів початкових класів Новозапорізької  гімназії «СМАРТ»   та Розумівської гімназії  «Темп»

среда, 21 августа 2019 г.

Серпнева конференція

19 серпня 2019 року за участі Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Міністра освіти і науки Лілії Гриневич відбувся традиційний освітянський форум – Всеукраїнська серпнева конференція. Цього разу темою масштабної зустрічі освітян з усієї України стала: «Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи».
У межах конференції було проведено різнопланові панелі: про результати першого року НУШ та підготовку до 2019/2020 навчального року, стандарт базової середньої освіти НУШ, педагогіка партнерства, інклюзія, фінансування освіти, розвиток професійної та педагогічної освіти тощо.
Також у межах заходу працювала виставка обладнання та навчальних матеріалів, зокрема, були представлені електронні підручники і нові підходи до шкільного харчування.
Наприкінці конференції відбулося урочисте нагородження кращих освітян всіх областей України, представників громадських організацій, лауреатів та переможців конкурсу "Учитель року - 2019"

Комментариев нет:

Отправить комментарий