Міжшкільна методична комісія вчителів початкових класів

Міжшкільна методична комісія  вчителів початкових класів Новозапорізької  гімназії «СМАРТ»   та Розумівської гімназії  «Темп»

четверг, 10 декабря 2020 г.

Урок з природознавства у 4 класі на тему "Природа океанів. Тихий океан"

 10 грудня, в рамках атестації педагогічних працівників, відкритий урок з природознавства у 4 класі на тему "Природа океанів. Тихий океан" провела вчителька Патана Вікторія Олександрівна. 


Метою уроку було
: формування уявлення про поверхню Землі, уміння читати карту, формування уявлення про світовий океан, ознайомлення з особливостями Тихого океану, висвітлення значення океану, використання його багатств людиною, а також екологічні проблеми, пов'язані із життєдіяльністю людини.


Клас уявно подорожував та досліджував океанічні простори. Урок пройшов з використанням інтерактивних технологій та використання методу проектів, що зробило процес навчання цікавим і захоплюючим. Такі захоплюючі подорожі заставляють в учнів розвивати мовлення, мислення; вчать виступати перед класом з інформацією; виховують інтерес до географічних знань.

Вчителька показала свої здібності до мотивування учнів та креативного підходу до вивчення теми. Діти продемонстрували вміння працювати в команді, самостійно готувати інформацію, виконувати інтерактивні вправи, активність. Очікування дітей від подорожі здійснились, кожному хотілось щоб урок був цікавим, веселим, радісним, а саме головне - отримати нові знання...
 
Члени шкільної атестаційної комісії, які були присутні на уроці, оцінили високий професійний рівень підготовки вчительки, її майстерність та рівень обізнаності учнів 4 класу з предмету.


Комментариев нет:

Отправить комментарий