Міжшкільна методична комісія вчителів початкових класів

Міжшкільна методична комісія  вчителів початкових класів Новозапорізької  гімназії «СМАРТ»   та Розумівської гімназії  «Темп»

понедельник, 7 августа 2023 г.

Літня школа Eduten

 Шановні колеги!

 Щиро сподіваємося що ви встигли відновитися за час літніх відпусток, незважаючи на всі складності нашого воєнного часу.

Напередодні  нового навчального року ГО STEM-освіта України оголошує реєстрацію до Літньої школи міжнародного українсько-фінського  проєкту з підвищення компетентностей у математичній освітній галузі та подолання освітніх втрат у навчанні учнів початкової школи, а також учнів 5-6 класів.

За допомогою фінської цифрової платформи Eduten, що використовується у 70 відсотках фінських шкіл, а також у більш ніж п’ятдесяти країнах світу, ви зможете значно поліпшити навчання ваших учнів з математики.

Протягом Літньої математичної школи Eduten, яка відбудеться онлайн на платформі зум з 15 по 17 серпня з 14.00 до 17.00 ви ознайомитеся (або поглибите свої знання) з принципами роботи фінської математичної платформи. Ви упевнитеся у тому, що:

• за умов правильної організації процесу навчання за допомогою інструментарію Eduten – вивчення математики стає ефективним і не складним;

• контроль за виявленням та подоланням освітніх втрат у навчанні є простим та ефективним;

• наші автоматичні аналітичні інструменти надають учителю - цілісне наочне бачення успішності або проблем у навчанні; допомагають побудувати індивідуальну освітню траєкторію для кожного учня та учениці;

• не треба шукати або створювати нові завдання – вони вже є на платформі. Різноманітні і цікаві, 150-ти типів, гейміфіковані, адаптовані під учнів певної вікової категорії.

Весь україномовний контент платформи адаптований  до Державних стандартів освіти України та освітніх програм МОН.

Крім того, на вас чекають українські та фінські спікери із важливими темами:

• Що таке STEM-мислення і яка в ньому роль математики?

• Методи мотивації учнів.

• Диференціація завдань для покращання навчання кожного учня та учениці.  

• Аналітичний інструментарій платформи для спрощення роботи вчителя.

• Дистанційне та змішане навчання: як використати Eduten і підвищити якість навчання.

Реєстрація на Літню школу Eduten онлайн  за покликанням нижче  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoPp34wqmvuKASZNtfCxYHvCBZbNCy76k51pJMHcpZiAiWuw/viewform

Участь у Літній школі Eduten безкоштовна. Для колег, які брали участь в експерименті у 2022-23 н.р літня школа є завершальним етапом циклу професійної підготовки до використання платформи Eduten, після завершення якого колеги отримають сертифікати на 30 год.  Для нових учасників передбачено сертифікати на 6 годин.

Заклади середньої загальної освіти, що будуть приєднані до проєкту, отримають право використовувати платформу Eduten безкоштовно.

Наші експерти протягом усього 2023/24 навчального року будуть підтримувати вас у вашій непростій освітянській роботі, надаючи професійні консультації та поради.

Комментариев нет:

Отправить комментарий