Міжшкільна методична комісія вчителів початкових класів

Міжшкільна методична комісія  вчителів початкових класів Новозапорізької  гімназії «СМАРТ»   та Розумівської гімназії  «Темп»

понедельник, 22 ноября 2021 г.

"Добре того вчити, хто хоче все знати"

 19 листопада, в рамках атестації педагогічних працівників, відкритий урок літературного читання провела вчителька 3 класу Безсмертна Лариса Іванівна. Тема уроку: "Із джерел народної мудрості". Мета уроку: виховання в учнів любові до рідної мови, поглиблення знань про жанри усної народної твор­чості; розвиток кмітливості, образності і точності мов­лення школярів.

Урок був насичений різноманітними видами робіт, методів та вправ, з використанням ІКТ, які допомагали дітям краще засвоїти навчальний матеріал. Вчителька навчала учнів працювати в каманді та разом виконувати практичні завдання, працювати з підручником і додатковою літературою. На уроці панувала творча атмосфера вчителя та учнів. А на сам кінець кожен вчився оцінювати свою роботу на уроці.

Члени атестаційної комісії, які були присутні на уроці, подякували вчительці за професійно проведене заняття та побажали творчих успіхів на нелегкій учительській ниві.


Комментариев нет:

Отправить комментарий