Міжшкільна методична комісія вчителів початкових класів

Міжшкільна методична комісія  вчителів початкових класів Новозапорізької  гімназії «СМАРТ»   та Розумівської гімназії  «Темп»

понедельник, 6 декабря 2021 г.

Нумо, хлоп'ята!

 06 грудня, в рамках атестації, вчителька початкових класів Безсмертна Лариса Іванівна провела відкриту виховну годину присвячену Дню збройних Сил України "Нумо, хлоп'ята!

Метою заходу було: сприяння патріотичному вихованню молодших школярів; розвиток розумових і фізичних здібностей, кмітливості і спритності; виховання патріотичних почуттів до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного.
"Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тож з давніх-давен і понині, у нашій славній Україні народжуються сини, головна місія яких - захист рідної землі" - такимо словами вчителька запропонувала учням 3 класу здійснити цікаву подорож у дивовижний світ чоловічої сили і краси, кмітливості і майстерності. Хлопчикам було влаштовано випробування на звання "Майбутній захисник України". Конкурси, в яких брали участь як хлопчики так і дівчатка показали, що майбутня зміна росте кмітлива, відважна та готова до різних випробувань.


Комментариев нет:

Отправить комментарий